Hof van Holland is gelegen in het prachtige Negertal in het dorp Wulmeringhausen.

De bekende skigebieden Winterberg en Willingen liggen respectievelijk op ± 15 km en ± 20 km afstand van Hof van Holland.

Tevens is de skipiste Sternrodt in Bruchhausen op ± 8 km in de winter een aanrader, maar de bijliggende rodelbaan in de zomer een echte uitdaging!


U kunt genieten van elk seizoen in het mooie Sauerland. Wandelpaden beginnen vlak voor onze deur. Met de fiets kunt u de RuhrtalRadweg of een van de vele andere fietsroutes rijden. Bent u erg atletisch, kijk dan eens naar de mogelijkheden op de BikeArena te Winterberg. Met de motorfiets swing je door de vele haarspeldbochten van het Sauerland. Wij kunnen u over de mooiste plekjes in het Sauerland informeren. Of het nu zomer of winter is, hier kunt U zich sportief uitleven.


Het groepshuis heeft een authentieke uitstraling, die onder andere terug te vinden is in het oude vakwerk aan de buitenkant. Maar ook binnen met de robuuste schouw met houtkachel in het "Alten Backhaus", geeft het Hof van Holland een gemoedelijke sfeer. Modern is met oud gecombineerd en is warm, sfeervol aangekleed.

U kunt zich ook ontspannen in onze tuin met terras op het zonnige zuiden.

Mocht het weer niet meezitten, kunt u terecht in de omgebouwde kegelbaan die nu als overkapping dient.


Ons groepshuis beschikt over 24 bedden, in overleg kunnen er nog 6 bedden bijgeplaatst worden. Het maximum aantal slaapplaatsen in ons groepshuis is dus 30 personen, verspreid over 9 slaapkamers. Voor de allerkleinste gast is er gratis één campingbedje beschikbaar, wel even aangeven bij uw boeking.


Koken kunt u in onze grote professionele keuken, voorzien van een 6-pits gasfornuis, hete lucht oven/steamer, magnetron, ruime tafel-koeling en vrieskast. En er is voldoende servies, bestek en pannen aanwezig om voor een groot gezelschap te koken. Tevens staan er 2 afwasmachines tot uw beschikking.


Er is geen bakker in de buurt, maar wij kunnen u voorzien van afbakbroodjes. Graag op tijd vermelden bij  uw boeking, dan zorgen wij dat deze klaar liggen bij aankomst in de vriezer.

Ook staat er met goed weer een BBQ (houtskool zelf meebrengen) tot uw beschikking en kunnen wij u een BBQ-pakket aanbieden, vraag naar de mogelijkheden.Het groepshuis ligt op 5 km van de stad Olsberg, waar u verschillende restaurants, winkels en AquaOlsberg kunt vinden.

Parkeren kunt U op onze eigen ruime parkeerterrein tegenover Hof van Holland.

Een speeltuin is te vinden op 200 meter van ons groepshuis, aan het einde van de straat.

Het hele huis is rookvrij. Roken is uitsluitend toegestaan buiten, op het terras.


Wilt U meer informatie, vraag er naar per telefoon of per e-mail.

Slaapkamers

Faciliteiten & Activiteiten

Groepshuis Hof van Holland ligt midden in de natuur van het Sauerland

Copyright © All rights reserved. Made by HofvanHolland


59939 Olsberg- Wulmeringhausen,

NRW - Hoch Sauerland Kreis

Duitsland / Deutschland

 

Volg ons / Folgen Sie uns:

Bel of mail voor reserveringen / Ruf an oder Mail für Reservierungen

Telefoon / Telephone: +49 2962 2346

E-mail / Email: info@hofvanholland.de

HvH Home Home
Home Info Slaapkamers Tarieven Contact Faciliteiten Beleggingskalender